Nieruchomości, budowa
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Nowy samochód

4 posters

Go down

Nowy samochód Empty Nowy samochód

Pisanie by Paulisss Nie Lip 07, 2024 5:56 pm

Cześć wszystkim! Planuję zakup nowego samochodu od dilera i zastanawiam się, na co powinnam zwrócić uwagę podczas tego procesu. To będzie mój pierwszy zakup nowego auta, więc chciałabym się upewnić, że nie przegapię żadnych istotnych kwestii. Czy moglibyście podzielić się swoimi doświadczeniami i radami? Na co warto zwrócić szczególną uwagę? Szczególnie interesuje mnie, czy ktoś miał doświadczenia z zakupem samochodu od https://grupalis.pl. Jakie są Wasze opinie o tej firmie? Dziękuję z góry za wszelkie wskazówki!

Paulisss

Liczba postów : 270
Data rejestracji : 10/01/2024

Powrót do góry Go down

Nowy samochód Empty Re: Nowy samochód

Pisanie by marek445 Sob Lip 27, 2024 11:41 am

Jeżeli szukacie sprawdzonej szkoły jazdy, to osobiście polecam Wam sprawdzić stronę https://osk-tempo.pl/jazdy-doszkalajace/ , gdzie znajdziecie ofertę profesjonalnego OSK Tempo. Jeżeli jesteście zainteresowani ich ofertą, to wszystkie informacje o ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.

marek445

Liczba postów : 353
Data rejestracji : 07/09/2023

Powrót do góry Go down

Pisanie by Marian382 Wto Lip 30, 2024 10:44 pm

Szukam właśnie porady doświadczonych kierowców, bo potrzebuję znaleźć nowe OSK, w którym się trochę doszkolę. Niestety moja poprzednia szkoła jazdy nie dawała rady - miała słabych instruktorów. Teraz czekają mnie Jazdy doszkalające Warszawa i nie wiem, jaką szkolę wybrać. Dużo czytałem, że warto postawić na Projekt Prawko - kojarzycie tę szkołę jazdy? Może ktoś robił tam prawko? Koniecznie dajcie znać.
Marian382
Marian382

Liczba postów : 105
Data rejestracji : 24/05/2023

Powrót do góry Go down

Pisanie by Paulisss Pon Sie 19, 2024 1:16 pm

Szukam solidnych i nowoczesnych rozwiązań oświetleniowych do mojego auta. Zależy mi na czymś, co będzie niezawodne i spełni wszystkie normy bezpieczeństwa. Ostatnio przeglądałem ofertę na https://horpol.pl/ i widzę, że mają duży wybór, w tym lampy LED i tradycyjne oświetlenie żarówkowe. Czy ktoś z Was korzystał już z ich produktów? Jakie są Wasze opinie?

Paulisss

Liczba postów : 270
Data rejestracji : 10/01/2024

Powrót do góry Go down

Pisanie by Eric Sro Wrz 04, 2024 10:32 am

Hej, mam pytanie do bardziej doświadczonych mechaników. Chcę zwiekszenie momentu obrotowego silnika w moim aucie, ale zależy mi na tym, żeby zrobić to w sposób bezpieczny dla jednostki napędowej. Czy ktoś może polecić jakieś konkretne modyfikacje, które pozwolą na zwiększenie momentu obrotowego bez ryzyka uszkodzenia silnika? Myślę o zmianie turbosprężarki, ale nie jestem pewien, czy to najlepszy kierunek. Co sądzicie?
Eric
Eric

Liczba postów : 84
Data rejestracji : 12/01/2024

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: