Jaki samochód?
+23
janae44
tpfeffer
dietrich.alana
marek445
christelle.zboncak
montana
freinger
hauck.jerrell
jacobs.wanda
oreilly.eusebio
abernathy.jovany
ernest.champlin
vmetz
hdoyle
rrunolfsson
earline88
dpowlowski
ethyl.schneider
rohan.skylar
humberto06
stroman.carrie
vkohler
rosalia.kunze
27 posters
Strona 1 z 2
Strona 1 z 2 • 1, 2
Jaki samochód?
Jaki samochód wynająć? Chciałabym zwiedzić całą Polskę podczas następnych wakacji.
rosalia.kunze- Liczba postów : 5
Data rejestracji : 14/10/2022
Re: Jaki samochód?
Volvo XC60 to dynamiczny, miejski SUV o charakterystycznym dla tej marki wzornictwie, który łączy w sobie cechy samochodu miejskiego oraz dużą przestrzeń wewnątrz pojazdu. Kompilacja skandynawskiego designu, luksusowego wnętrza, innowacyjnych technologii oraz funkcjonalnych rozwiązań zapewnia najwyższy poziom bezpieczeństwa i komfortu jazdy.
vkohler- Liczba postów : 1
Data rejestracji : 17/10/2022
Najlepiej byłoby postawić na jakiś samochód, który będzie ekonomiczny w jeździe i mało awaryjny. Dobrze, by było jakby taki samochód również był wyposażony w klimatyzację i elektrycznie regulowane szyby, a także radioodtwarzacz i niezbędny zestaw systemów bezpieczeństwa.
stroman.carrie- Liczba postów : 1
Data rejestracji : 13/12/2022
Ja lubię citroeny
humberto06- Liczba postów : 4
Data rejestracji : 23/12/2022
Ja również lubię francuskie samochodyhumberto06 napisał:Ja lubię citroeny
rohan.skylar- Liczba postów : 4
Data rejestracji : 24/01/2023
Ja również, jak poprzednicy jestem fanem francuskiej motoryzacji. Od niedawna zastanawiam się nad zakupem nowego samochodu. Odłożyłem sobie całkiem fajną sumę pieniędzy, którą chciałbym przeznaczyć na nowe auto prosto z salonu. Zdecydowałem się na samochód marki Peugeot. Znalazłem, że tutaj https://peugeot-zdunek.pl/jazda-probna/ mogę się zapisać na jazdę próbną Peugeot. Myślę, że to zrobię! Jazda próbna jest bardzo ważna przed zakupem samochodu. A wy co myślicie o samochodach marki Peugeot? Polecacie?
ethyl.schneider- Liczba postów : 4
Data rejestracji : 24/01/2023
Ja na co dzień jeżdżę Teslą i bardzo cenię sobie tę markę. Mam nadzieję, że za kilka lat wszyscy będą się poruszać samochodami elektrycznymi ze względu na ochronę środowiska.
dpowlowski- Liczba postów : 1
Data rejestracji : 25/01/2023
Ja bardzo sobie cenię niemiecką motoryzację. Uważam, że niemieckie samochody są jednymi z lepszych. Są niezawodne, bezpieczne i rzadko się psują. Bardzo lubię markę BMW.
earline88- Liczba postów : 1
Data rejestracji : 25/01/2023
Czy ktoś z Was korzystał z serwisu lakierniczego w Piasecznie - https://autoservicezalewscybis.pl/poradnik/serwis-lakierniczy-jak-wybrac-najlepszy-dla-siebie/9? W pierwszej kolejności ważne jest to, aby serwis był autoryzowany, czyli posiadał certyfikat ASO w wykonywaniu usług blacharsko-lakierniczych w samochodach określonej marki. Tym sposobem zyskujemy największą pewność, że przeprowadzone na naszym pojeździe zabiegi serwisu będą na najwyższym poziomie.
rrunolfsson- Liczba postów : 4
Data rejestracji : 06/02/2023
Ja za niedługo będę musiał wymienić swój samochód na nowy, bo obecny bardzo często się psuje.
hdoyle- Liczba postów : 4
Data rejestracji : 14/02/2023
Moim wymarzonym samochodem na wakacje jest cabrio!
vmetz- Liczba postów : 4
Data rejestracji : 16/02/2023
Jaki samochód polecacie na rodzinne wakacje?
ernest.champlin- Liczba postów : 4
Data rejestracji : 21/03/2023
Samochód przede wszystkim potrzebuje okresowych przeglądów. Warto czas od czasu wybrać się z nim do dobrego mechanika np w Krakowie polecam https://www.hardek.com.pl/ jeden z sprawdzonych warsztatów samochodowych z nienaganną opinią. Ja wolę zawsze sprawdzić czy coś nie dolega niż potem wzywać lawetę i płacić dwa razy drożej.
abernathy.jovany- Liczba postów : 12
Data rejestracji : 18/04/2023
Chyba najlepiej taki jaki tobie się podoba
oreilly.eusebio- Liczba postów : 11
Data rejestracji : 18/04/2023
W życiu każdego kierowcy przychodzi czas, gdy trzeba wymienić samochód na nowy. Wiąże się to jednak z koniecznością sprzedaży starego, używanego auta. Jak zrobić to mądrze, aby szybko sprzedać, zamiast inwestować setki złotych w przedłużanie ogłoszeń na popularnych portalach ogłoszeniowych? Przeczytajcie te porady - http://www.moto3m.pl/gdzie-najlepiej-wystawic-uzywany-samochod-na-sprzedaz/.
jacobs.wanda- Liczba postów : 5
Data rejestracji : 22/05/2023
Ostatnio usłyszałam, że skup aut w Warszawie gwarantuje bezpieczne i legalne przeprowadzenie transakcji, z odpowiednim sporządzeniem umowy kupna-sprzedaży. Przypadkowo odkryłam także adres tej strony internetowej https://autoskupwarszawa.com/ Myślicie, że ta firma jest godna uwagi? Będę wdzięczna za poradę.
hauck.jerrell- Liczba postów : 4
Data rejestracji : 23/05/2023
Czym kierować się przy zakupie nowego samochodu?
freinger- Liczba postów : 4
Data rejestracji : 26/05/2023
Myślę że trzeba kierować się budżetem :0 Dla mnie lepszy jest wynajem samochodu online niż zakup auta na własność. Nie musze jeździć codziennie więc utrzymywanie samochodu tak średnio mi się kalkuluje
montana- Liczba postów : 28
Data rejestracji : 24/06/2023
Pamiętaj, aby do darmowego ogłoszenia sprzedaży auta dodać dokładny opis pojazdu wraz ze wskazaniem numeru VIN, daty pierwszej rejestracji oraz numeru rejestracyjnego. Dzięki temu osoby zainteresowane zakupem będą w stanie zweryfikować historię pojazdu na własną rękę.
christelle.zboncak- Liczba postów : 4
Data rejestracji : 12/10/2023
Mogę Wam wszystkim polecić rozwiązanie, na które sam się zdecydowałem i jestem bardzo zadowolony. Dlatego polecam Wam wszystkim sprawdzi artykuł na stronie , gdzie znajdziecie wiele informacji na temat garaż blaszany .
marek445- Liczba postów : 354
Data rejestracji : 07/09/2023
Darmowe ogłoszenia dadzą Ci niepowtarzalną możliwość dotarcia do wielu potencjalnych kupców. Zanim wystawisz auto na sprzedaż, musisz je odpowiednio przygotować. Pojazd powinien zostać umyty i wysprzątany.
dietrich.alana- Liczba postów : 5
Data rejestracji : 09/01/2024
Nie jest tajemnicą, że auta na rynku amerykańskim mają niższą cenę niż te dostępne na rynku europejskim. Wpływa na to wiele czynników, m.in. ilość dostępnych samochodów. W USA niemal każda osoba, która osiągnęła odpowiedni wiek i zdobyła prawo jazdy, porusza się własnym pojazdem. Auta wymieniane są bardzo często, dlatego stale szuka się tam kupców zainteresowanych nabyciem tych ruchomości. W sieci znalazłam dodatkowo to porady - https://www.rybnik.com.pl/wiadomosci,motocykle-i-samochody-z-usa-czy-warto-w-nie-inwestowac,wia5-3266-57912.html
tpfeffer- Liczba postów : 3
Data rejestracji : 29/01/2024
Istotą skupów aut, jest to, że dane firmy płacą za samochód gotówką od ręki. Ponadto sprzedaż wiąże się z minimum formalności. Dodatkowym atutem jest czasami to, że firmy skupujące przyjadą po samochód w określone miejsce i odbiorą go np. lawetą całkowicie bezpłatnie (zależność ta znajduje się jednak w polityce handlowej danej firmy, zatem warto się doinformowywać). Czy korzystaliście z tego skupu aut w Krakowie - https://www.skupieauto.pl/krakow?
janae44- Liczba postów : 4
Data rejestracji : 28/02/2024
Chciałbym poruszyć temat Zwiększamy mocy samochodu. Coraz częściej słyszę o różnych metodach tuningowania silnika, aby osiągnąć lepsze osiągi na drodze. Czy ktoś z Was zdecydował się już na zwiększenie mocy swojego pojazdu? Jakie były Wasze doświadczenia? Czy to jest trudny proces, który wymaga dużych nakładów finansowych? Czekam na Wasze opinie i porady!
Eric- Liczba postów : 84
Data rejestracji : 12/01/2024
Jeśli chcesz odkryć świat elegancji, innowacji i bezpieczeństwa w świecie samochodów, koniecznie odwiedź stronę z modelami Volvo https://volvocarkalisz.volvocars-partner.pl/modele/ Znajdziesz tam kompletny przegląd najnowszych modeli, bogato ilustrowane galerie zdjęć, a także szczegółowe opisy funkcji i technologii, które sprawiają, że Volvo jest wyjątkowe. Nie czekaj dłużej, wejdź już teraz i pozwól sobie na podróż po światku luksusu z Volvo.
Paulisss- Liczba postów : 270
Data rejestracji : 10/01/2024
Strona 1 z 2 • 1, 2
Strona 1 z 2
Pozwolenia na tym forum: