Odpady, gruz, remont
+3
loqq
eart
anik
7 posters
Strona 1 z 1
Odpady, gruz, remont
Podczas naszego ostatniego remontu wyburzaliśmy jedną ścianę, było także kucie podłogi, itp. To oznacza, że mieliśmy pełno gruzu, z którym trzeba było sobie jakość poradzić. Wynajęliśmy kontenery na gruz z firmy Lekaro w Wiązownie. Oni je po wszystkim od nas odebrali, a ich zawartość zutylizowali, wszystko to w dobrej cenie, na korzystnych dla nas warunkach, polecam.
anik- Liczba postów : 41
Data rejestracji : 03/03/2022
Re: Odpady, gruz, remont
Też potrzebowaliśmy kontenera na gruz i znaleźliśmy firmę, która takie rzeczy wynajmuje. Skorzystaliśmy z usług firmy SAWO Gruz w Zgierzu. Ich warunki najmu są bardzo korzystne, bez problemu wynajęli nam kontener na dłuższy czas, po wszystkim ten kontener odebrali i jego zawartość zutylizowali. Firma jest godna polecenia, są rzetelni, mają doświadczenie w branży.
eart- Liczba postów : 36
Data rejestracji : 03/03/2022
Teraz większość osób wybiera takie rozwiązanie i wcale się nie dziwię, bo to ogromna wygoda. Sami wynajęliśmy kontener na gruz, mieliśmy sporo prac remontowych, bo kupiliśmy dom z rynku wtórnego, w którym zmienialiśmy prawie wszystko. Kontener wynajęliśmy z firmy Eko-Wtór z Bożanowa. Kontener nam podstawili, po wszystkim zabrali go z całą zawartością, którą następnie zutylizowali. Całość wyszła w korzystnej cenie.
loqq- Liczba postów : 38
Data rejestracji : 04/03/2022
Chciałem podzielić się swoim doświadczeniem związanym z wywozem gruzu w Łodzi i gorąco polecić firmę Wasiak-Gruz. Ostatnio przeprowadzałem remont mieszkania i musiałem pozbyć się sporej ilości gruzu. Zdecydowałem się na współpracę z Wasiak-Gruz i muszę przyznać, że ich usługi przerosły moje oczekiwania.
icpmajm@gmail.com- Liczba postów : 1
Data rejestracji : 17/04/2023
Jeżeli ktoś z Was jest zainteresowany tematem aranżacji wnętrz, to zdecydowanie mogę Wam polecić sprawdzić porady w artykule na stronie - https://www.fototapety.club/obrazy-na-plotnie-elegancki-wystroj-w-twoim-domu . Gdzie Wy szukaliście inspiracji podczas aranżacji Waszych wnętrz?
marek445- Liczba postów : 354
Data rejestracji : 07/09/2023
Kontenery na gruz to świetne rozwiązanie. Bardzo ułatwia w robieniu porządków po remoncie. Ciekaw jestem, czy korzystałeś z pomocy projektanta wnętrz przy urządzaniu mieszkania po remoncie? Wiele czytałem, że to świetna opcja na to, żeby mieć estetyczne i funkcjonalne wnętrza. Jeśli szukasz obecnie firmy zajmującej się projektowaniem wnętrz, to myślę, że przyda Ci się strona https://maps.app.goo.gl/Vymqc1j34Ab975UYA - znajdziesz tutaj namiary na firmę, która specjalizuje się w usługach, takich jak projektowanie wnętrz Wrocław.
Marian382- Liczba postów : 105
Data rejestracji : 24/05/2023
Na jaki czas można najdłużej wynająć taki kontener?
rschmitt- Liczba postów : 6
Data rejestracji : 14/07/2024
Similar topics
» Remont domu
» Remont łazienki - porady
» Przebudowa: od czego zacząć remont mieszkania?
» Remont ogrodu w naszej wspólnocie mieszkaniowej
» Remont łazienki - porady
» Przebudowa: od czego zacząć remont mieszkania?
» Remont ogrodu w naszej wspólnocie mieszkaniowej
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: