Remont domu
+7
alvera.murphy
anik
Pacześ
Bart3k
SarahMiren2
eart
loqq
11 posters
Strona 1 z 1
Remont domu
U nas był remont generalny. Odziedziczyliśmy dom, który był w strasznym stanie, wiele trzeba było w nim wymienić. Musieliśmy zająć się instalacjami, i np. kominem. Nowy wkład kominowy kupiliśmy z firmy taniekominy.pl, to rzetelny sklep internetowy, w którym mają bardzo dobre ceny, no i szeroki asortyment. Sklep jest zdecydowanie godny polecenia. Wkład od nich przyszedł szybko, spełnia nasze oczekiwania.
loqq- Liczba postów : 38
Re: Remont domu
U nas było tylko odświeżenie kolorów w pokojach, no i małe prace związane z przemalowaniem szafek, itp. Wszystko kupiliśmy online, zdecydowaliśmy się skorzystać z usług sklepu internetowego arsen24.pl. Tam kupiliśmy artykuły malarskie, potrzebne nam taśmy i inne produkty. Cenowo te zakupy wyszły korzystnie, zdecydowanie wam ten sklep polecam.
eart- Liczba postów : 36
Ja też niedawno zdecydowałem się na remont swojego domu, ponieważ ostatni przeprowadziliśmy ponad 20 lat temu. Wykonaniem wszelkich prac wykończeniowych zajęli się pracownicy firmy https://www.artstyl-franzke.pl/oferta . Zajęli się m.in. malowaniem pomieszczeń, ułożeniem paneli i usługami glazurniczymi. Wnętrze mojego domu wygląda teraz ładnie i nowocześnie, a ja jestem zadowolony z finalnego efektu.
Bart3k- Liczba postów : 19
jak pomagałem bratu w remoncie to na wszystkie ściany poszedł grunt biały. O wiele łatwiej było później malować zarówno ściany jak i sufit.
Pacześ- Liczba postów : 3
Byliśmy w podobnej sytuacji, ale remontem zajęliśmy się samodzielnie. Powoli, zwykle weekendami, ale nam się to udało. Potrzebny nam sprzęt budowlany, którego nie mieliśmy, wypożyczaliśmy, to wyszło w dobrej cenie. Sprzęt mieliśmy z firmy Ekopark Łomża, oni oferują wynajem na bardzo dobrych warunkach. Firma ma bardzo szeroką ofertę, jest, z czego wybierać, polecam ich serdecznie.
anik- Liczba postów : 41
Witajcie! Mam problem z grzybem w moim domu. Nie wiem, jak się go pozbyć, a bardzo mi przeszkadza. Czy ktoś z Was może mi doradzić, co zrobić w takiej sytuacji? Macie jakieś sprawdzone sposoby jak zlikwidować ten problem?
alvera.murphy- Liczba postów : 1
Macie jakieś sposoby na zmniejsze kosztów takiego remontu? Sam niebawem będę musiał zrobić remont, ale jak patrzę na potencjalne koszty to już mam obawy jak to wszystko pójdzie
Marian382- Liczba postów : 17
Cześć wszystkim! Zastanawiam się nad zakupem nowej pralki i chciałabym poznać Wasze opinie i wskazówki. Po przeczytaniu tego artykułu https://infoludek.pl/ogloszenia/kupujesz-pralke-o-tym-musisz-pamietac/ wiem, że wybór pralki może być nieco przytłaczający, więc jestem ciekawa, na co Wy zwracałyście uwagę, kupując swoje pralki. Proszę, podzielcie się swoimi doświadczeniami. Rozmiar i pojemność, Energooszczędność, Funkcje specjalne - jakie były Wasze priorytety?
vhegmann- Liczba postów : 4
Jeśli są tutaj osoby, które są w trakcie remontu lub aranżacji Waszego mieszkania, domu, to zainteresowanym tematem polecam sprawdzić porady na stronie - http://www.urzadzamy-wnetrza.pl/mity-dotyczace-fototapet . Sam zdecydowałem się na takie rozwiązanie i szczerze polecam.
marek445- Liczba postów : 76

» Odpady, gruz, remont
» Przebudowa: od czego zacząć remont mieszkania?
» Ocieplenie domu
» Wilgoć w domu
» Podłoga w domu
» Przebudowa: od czego zacząć remont mieszkania?
» Ocieplenie domu
» Wilgoć w domu
» Podłoga w domu
Strona 1 z 1