Urlop - porady i polecenia
3 posters
Strona 1 z 1
Urlop - porady i polecenia
Planuję wyjazd do Warszawy we wrześniu i szukam dobrego miejsca na nocleg. Wpadłam na hotel https://www.sofitel-victoria-warsaw.com/pl/, który zdobył wiele pozytywnych opinii. Z tego, co przeczytałam, hotel jest doskonale zlokalizowany w centrum miasta, blisko wielu atrakcji turystycznych, co jest dla mnie bardzo istotne. W dodatku zachwyciła mnie oferta udogodnień – podobno mają świetne spa, eleganckie pokoje i bardzo przyjazną obsługę. Czy ktoś z Was miał okazję zatrzymać się w tym hotelu? Jakie były Wasze wrażenia z pobytu? Zależy mi na detalach – jak wygląda standard pokoi, jakie są wrażenia z obsługi i czy jest coś, co warto wiedzieć przed przyjazdem? Każda informacja będzie na wagę złota! Z góry dziękuję za Wasze odpowiedzi!
Paulisss- Liczba postów : 271
Data rejestracji : 10/01/2024
Re: Urlop - porady i polecenia
Jesteś odważnym człowiekiem, który szuka przygód i wrażeń? Koniecznie skorzystaj z oferty super last minute, wyjazd jutro. To opcja, która zazwyczaj pojawia się na dzień, maksymalnie dwa dni przed wyjazdem. Biura podróży oferują takie rozwiązanie, by wypełnić ostatnie miejsca w samolocie, jak i zapełnić hotele, które zostały zarezerwowane dużo wcześniej.
bradtke.dock- Liczba postów : 2
Data rejestracji : 23/08/2024
Similar topics
» Wakacje - porady i polecenia
» Urlop bez kichania
» Urlop - gdzie ?
» Urlop - gdzie ?
» Gdzie spędzacie urlop ?
» Urlop bez kichania
» Urlop - gdzie ?
» Urlop - gdzie ?
» Gdzie spędzacie urlop ?