Nieruchomości, budowa
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Urlop - porady i polecenia

3 posters

Go down

Urlop - porady i polecenia Empty Urlop - porady i polecenia

Pisanie by Paulisss Sro Lip 24, 2024 1:03 pm

Planuję wyjazd do Warszawy we wrześniu i szukam dobrego miejsca na nocleg. Wpadłam na hotel https://www.sofitel-victoria-warsaw.com/pl/, który zdobył wiele pozytywnych opinii. Z tego, co przeczytałam, hotel jest doskonale zlokalizowany w centrum miasta, blisko wielu atrakcji turystycznych, co jest dla mnie bardzo istotne. W dodatku zachwyciła mnie oferta udogodnień – podobno mają świetne spa, eleganckie pokoje i bardzo przyjazną obsługę. Czy ktoś z Was miał okazję zatrzymać się w tym hotelu? Jakie były Wasze wrażenia z pobytu? Zależy mi na detalach – jak wygląda standard pokoi, jakie są wrażenia z obsługi i czy jest coś, co warto wiedzieć przed przyjazdem? Każda informacja będzie na wagę złota! Z góry dziękuję za Wasze odpowiedzi!

Paulisss

Liczba postów : 271
Data rejestracji : 10/01/2024

Powrót do góry Go down

Urlop - porady i polecenia Empty Re: Urlop - porady i polecenia

Pisanie by marek445 Czw Sie 08, 2024 11:24 am

Jakie macie plany na tegoroczne wakacje?

Adwokat Gliwice

marek445

Liczba postów : 354
Data rejestracji : 07/09/2023

Powrót do góry Go down

Pisanie by bradtke.dock Pią Sie 23, 2024 9:34 am

Jesteś odważnym człowiekiem, który szuka przygód i wrażeń? Koniecznie skorzystaj z oferty super last minute, wyjazd jutro. To opcja, która zazwyczaj pojawia się na dzień, maksymalnie dwa dni przed wyjazdem. Biura podróży oferują takie rozwiązanie, by wypełnić ostatnie miejsca w samolocie, jak i zapełnić hotele, które zostały zarezerwowane dużo wcześniej.

Liczba postów : 2
Data rejestracji : 23/08/2024

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: