Kolor mebli w kuchni
+2
Dziadek
Paulina30
6 posters
Strona 1 z 1
Kolor mebli w kuchni
Kolor mebli w kuchni: jasne, ciemne, czy coś pomiędzy - jak to wygląda u was w domach?
Paulina30- Liczba postów : 124
Data rejestracji : 16/07/2014
Re: Kolor mebli w kuchni
u mnie ciemna wiśnia, to coś między kolorem kasztanowym a brązem
Dziadek- Liczba postów : 16
Data rejestracji : 19/07/2014
Cieszę się, że znalazłam ten wątek ponieważ stoję przed wyborem stalowego zlewozmywaka. Warto wspomnieć, że zlewy stalowe wykonywane są nie tylko ze stali polerowanej, ale również szczotkowanej. Co to jest stal szczotkowana? Powstaje ona w zaawansowanym, ściernym procesie wykończeniowym. Dzięki takiej obróbce wydobywa się teksturę stali, bez utraty grubości elementu. Co sądzicie o takim rozwiązaniu? Wiele dowiedziałam się z tego wpisu - https://www.kernau.com/artykuly/poznaj-zalety-zlewu-stalowego.html
rosendo18- Liczba postów : 6
Data rejestracji : 15/02/2023
Chciałabym w przyszłości zaaranżować białą kuchnię
gleichner.ottis- Liczba postów : 4
Data rejestracji : 19/09/2023
W sytuacjach, gdy potrzebna jest wymiana zużytych urządzeń wykorzystywanych w gospodarstwie domowym czy też planowany jest proces kompletowania wyposażenia do nowego mieszkania, wiele osób chce ograniczać wydatki. Dbanie o rozsądne gospodarowanie budżetem kojarzy się bowiem z odpowiedzialnością oraz przemyślanym podejmowaniem decyzji.
rkris- Liczba postów : 1
Data rejestracji : 04/12/2023
W swojej kuchni postawiłem na jasne meble i nie żałuję. Naprawdę jestem zadowolony z tego, jak urządziłem kuchnię. Zwłaszcza że zrobiłem to sam. Oczywiście zebrałem najpierw odpowiednie informacje dotyczące aranżowania kuchni i nie tylko z różnych artykułów - tutaj przykład - https://oswietlenie-komercyjne.pl/lampy-wiszace-w-przestrzeniach-komercyjnych - i dopiero wtedy zacząłem pracę. A wy zatrudnialiście profesjonalistę, czy też działaliście samodzielnie?
Marian382- Liczba postów : 105
Data rejestracji : 24/05/2023
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: