Zgubiony telefon
+5
jacobs.wanda
kennedi.kozey
angie22
vmetz
rosendo18
9 posters
Strona 1 z 1
Zgubiony telefon
Kto z nas w panice nie szukał telefonu, nie dzwonił z innego aparatu, aby go zlokalizować? Gdy odnajdziemy telefon, oddychamy z ulgą. Dlatego już w momencie zakupu, warto dobrze go zabezpieczyć. Macie jakieś rozwiązanie?
rosendo18- Liczba postów : 6
Data rejestracji : 15/02/2023
Re: Zgubiony telefon
Zgubiony telefon można stosunkowo łatwo namierzyć, o ile jest włączony. Problem pojawia się, kiedy urządzenie zostanie wyłączone lub rozładowane. Niestety w tym zakresie nie ma dobrej informacji - to praktycznie niemożliwe. Wynika to z tego, że urządzenie nie nadaje żadnych sygnałów, a więc opcje „namierz telefon” nie działają. W sieci znalazłam jednak tę aplikację do namierzania - https://lokalizo.pl/namierzanie-telefonu.
vmetz- Liczba postów : 4
Data rejestracji : 16/02/2023
W ten weekend byłam na koncercie i niestety zgubiłam swój telefon. Nie miałam zainstalowanego żadnego lokalizatora, ani nikt nie zgłosił się z nim do biura rzeczy znalezionych. Muszę przez to zakupić sobie jakiś nowy model. Jakie modele telefonów byście mi polecili, abym mogła na nim zainstalować taki lokalizator? Poza tym zależałoby mi również na dobrej jakości aparatu...
angie22- Liczba postów : 1
Data rejestracji : 30/03/2023
Skoro już mowa o telefonach to czy możecie mi polecić jakiś godny uwagi smartfon, który świetnie spisałby się jako telefon służbowy? Bardzo zależy mi na solidnym sprzęcie.
kennedi.kozey- Liczba postów : 1
Data rejestracji : 17/05/2023
Na szczęście posiadam iPhona, którego łatwo można namierzyć.
jacobs.wanda- Liczba postów : 5
Data rejestracji : 22/05/2023
Skoro już trafiłam na wątek o telefonach, to chciałabym się z wami podzielić moim ostatnim odkryciem. Niedawno przypadkowo wpadłam na ten artykuł https://gwe24.pl/pl/636_materia-y-partnera/35066_jak-sprawdzic-kto-do-ciebie-dzwonil.html i dowiedziałam się z niego, że istnieje możliwość sprawdzenia kto do nas dzwonił z nieznanego numeru. Moim zdaniem to bardzo przydatna opcja, która na pewno sprawdzi się niejednej osobie. Pozdrawiam!
lottie13- Liczba postów : 4
Data rejestracji : 03/08/2023
IPhone ma swoją wbudowaną lokalizację super opcja.
qsenger- Liczba postów : 5
Data rejestracji : 21/08/2023
Cieszę się, że mam iPhona. Łatwo go namierzyć w razie kradzieży.
wilkinson.alycia- Liczba postów : 6
Data rejestracji : 28/08/2023
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: