Materiały budowlane
+4
maiya.bahringer
loqq
eart
anik
8 posters
Strona 1 z 1
Materiały budowlane
Gdzie kupiliście swoje materiały budowlane? My szukaliśmy w różnych miejscach, składach budowlanych, a w końcu większość rzeczy udała nam się znaleźć w sklepie Bud-Chem w Bytomiu. Oni mają szeroką ofertę wysokiej jakości materiałów, które można tam kupić w przystępnych cenach. My kupiliśmy tam również rzeczy do instalacji elektrycznej, sanitarnej, itp., polecam.
anik- Liczba postów : 41
Data rejestracji : 03/03/2022
Re: Materiały budowlane
No właśnie kupowaliśmy w różnych miejscach i one nie zawsze miały dostępną usługę transportu. Dlatego mogę wam polecić firmę, z której usług budowlanych korzystaliśmy. To Usługi Transportowe Krzysztof Zarzecki ze Świętochłowic (Lipiny). Oni bez problemu przywieźli nam materiały budowlane mniejsze i większe, także ponadgabarytowe. Cenowo te usługi wyszły opłacalnie, firma jest zdecydowanie rzetelna, polecam.
eart- Liczba postów : 36
Data rejestracji : 03/03/2022
W przypadku materiałów do wykończenia, czyli włączników, gniazdek, różnego rodzaju elektrycznych akcesoriów i nie tylko, to wszystko kupiliśmy online. Znalazłem bardzo dobrze zaopatrzony sklep, jest to sklep internetowy termix24.pl. Asortyment mają szeroki, jest u nich, z czego wybierać, a ceny mają przystępne, zakupy tam są opłacalne.
loqq- Liczba postów : 38
Data rejestracji : 04/03/2022
Najlepiej w jakiejś sprawdzonej hurtowni.
maiya.bahringer- Liczba postów : 4
Data rejestracji : 23/10/2022
Materiały budowlane są teraz drogie.
schowalter.kay- Liczba postów : 4
Data rejestracji : 27/10/2022
Podobno w castoramie są dość tanie
madelynn.blanda- Liczba postów : 4
Data rejestracji : 06/11/2022
Ja w materiały budowlane zacząłem zaopatrywać się już rok przed planowaną budową. Zauważyłem, że takowe materiały są o wiele tańsze zimą, niż w miesiącach letnio-wiosennych. Najczęściej przy zakupie stawiałem na różne hurtownie budowlane, bo miały korzystniejsze ceny materiałów.
jhuels- Liczba postów : 1
Data rejestracji : 24/11/2022
Dopóki szukasz jakichś ogólnych materiałów budowlanych, czyli takich popularnych potrzebnych zawsze i wszędzie, to przeciętny sklep budowlany powinien Ci wystarczyć. Ciężej będzie, kiedy zaczniesz szukać nieco bardziej specjalistycznych materiałów. Wtedy lepszym wyborem będzie jednak profesjonalny sklep. W przypadku żywic do posadzek i takich materiałów słyszałem, że świetnym wyborem jest firma TECHNIArt. Z ofertę tej firmy zapoznasz się na stronie https://www.skleptechniart.pl/kategoria/zestawy-do-wykonania-posadzek - sprawdź sam i daj potem znać, jak Ci poszły zakupy.
Marian382- Liczba postów : 105
Data rejestracji : 24/05/2023
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: