Projekt domu
+7
adele.pouros
fisher.joannie
nkassulke
neil.huels
eart
Jacobs
anik
11 posters
Strona 1 z 1
Projekt domu
Wolicie kupić gotowy projekt, czy mieliście robiony indywidualny?
anik- Liczba postów : 41
Data rejestracji : 03/03/2022
Re: Projekt domu
Ja miałem projekt stworzony według wizji żony. Ona ma szalone pomysły, więc biuro projektowe, jakie podjęło się tego zadania, znalazło się po drugiej stronie kraju. Powiem Ci, że projekt stworzony od podstaw ma takiego swojskiego ducha i jest przystosowany pod oczekiwania klienta. Ja bym Ci radził zrobić tak jak my. Mogę Ci dać nawet namiar na portal budowlany. Tam właśnie znaleźliśmy biuro, które stworzyła nasz projekt. To jest link do niego https://www.multibudowanie.pl/firmy/polska/architekci Pozdrawiam serdecznie.
Jacobs- Liczba postów : 6
Data rejestracji : 12/03/2022
My poszliśmy o krok dalej, bo kupiliśmy projekt domu, ale ta sama firma zajęła się również jego wybudowaniem, wiec wszystko mieliśmy w jednej cenie. To wyszło bardzo opłacalnie. Postawiliśmy na energooszczędny dom szkieletowy, którego wykonaniem zajęła się firma BEE HOUSE TECHNOLOGY RISTEL z Warszawy. Dom wykonany jest z przyjaznych naturze materiałów, dobrze trzyma ciepło, łatwo także go nagrzać, bez większego użycia energii. Firma szybko go postawiła, ale też o wszystko odpowiednio zadbała, jest to dom porządnie wykonany, stabilny, mieszka się w nim świetnie, polecam.
eart- Liczba postów : 36
Data rejestracji : 03/03/2022
Czy projekt domu można zmieniać?
neil.huels- Liczba postów : 4
Data rejestracji : 13/10/2022
Sam nie mam takiego projektu jeszcze
nkassulke- Liczba postów : 4
Data rejestracji : 25/11/2022
Witam! Jaki rodzaj rynien zamontowaliście w waszych domach? Może znacie jakąś polecaną firmę, która zna się na tym temacie? Zależałoby mi na prawdziwych profesjonalistach, dlatego będę wdzięczna za wszelkie polecenia. Pozdrawiam serdecznie!
fisher.joannie- Liczba postów : 1
Data rejestracji : 06/02/2023
Ile płaciliście za wasz projekt?
adele.pouros- Liczba postów : 4
Data rejestracji : 26/04/2023
W sieci znalazłam ofertę domów szkieletowych na Śląsku - https://www.lignumhome.pl/domy-modulowe-slask. Drewniany szkielet domu jest wypełniony przede wszystkim solidną warstwą wełny mineralnej – ma to zarówno swoje dobre, jak i nieco słabsze strony. Taka konstrukcja ściany zewnętrznej sprawia, że dom możemy o wiele szybciej nagrzać. Dom szkieletowy może osiągnąć standard pasywny. Taki budynek powinien być zbudowany szczelnie i wyposażony w system wentylacji mechanicznej z rekuperacją, a także system ogrzewania wykorzystujący energię odnawialną.
abdiel.jacobi- Liczba postów : 16
Data rejestracji : 22/05/2023
Ile płaciliście za wasz projekt domu?
else63- Liczba postów : 4
Data rejestracji : 26/05/2023
Tak piszecie o tych projektach to powinniście myślę znać odpowiedź na nurtujące mnie pytanie. Zastanawia mnie taka kwestia - czy taki projekt obejmuje na przykład dekoracje okienne. Mówię o roletach, żaluzjach i tak dalej. Oczywiście mam na myśli projekt wnętrz i tak dalej, a nie projekty robione na potrzeby urzędowe. Znalazłem firmę z szeroką ofertą rolet - http://detalis.eu/ i nie wiem, czy na razie odpuścić temat, czy już teraz na etapie projektów uwzględnić taki zakup.
Marian382- Liczba postów : 105
Data rejestracji : 24/05/2023
Gdzie Wy szukacie informacji na interesujące Was tematy i dlaczego? Jeżeli są tutaj osoby, które są zainteresowane tematem aranżacji wnętrz, to zdecydowanie polecam Wam sprawdzić porady na stronie - https://opengate.waw.pl/2023/12/przepiekne-widoki/ .
marek445- Liczba postów : 354
Data rejestracji : 07/09/2023
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: